2012 óta a mellrák ellen

A kampány keretében minden év októberében rózsaszín tálcákba csomagoljuk gombatermékeinket és szállítjuk partnereink üzleteibe, mert ez a mellrák elleni harc hivatalos színe.

A különleges csomagolású termékeink eladásából származó bevétel egy részével támogatjuk azóta is a mellrák elleni küzdelmet és az érintett betegek gyógyítását, segítjük felépülésüket.

A csiperkegomba rákellenes hatásáról elsőként az amerikai City of Hope intézet rákkutatója, Dr. Shiuan Chen írt. A csiperkegomba konjugált linolénsavat (CLA) tartalmaz, amely gátolja az aromatáz nevű, az emberi szervezetben természetesen előforduló enzim termelődését. Az aromatáz gátlásával a klimax utáni női szervezetben kevesebb ösztrogén termelődik. Az ösztrogén magas szintje pedig közvetlenül összefüggésbe hozható a mellrák kialakulásával.

2021-ben a budapesti Észak-Közép-budai Centrum,. Új Szent János Kórház és Szakrendelőt támogattuk. Új partnerként üdvözölhettük a Kifli.hu Kft.-t és az Auchan Magyarország Kft-t.

2020-ban harmadik alkalommal támogatta GoPink! kampány a Szent Margit Kórházat, amely a nőkről – nőkért szól és a szűrés fontosságára hívja fel a figyelmet. A 2020-as kampányban több, mint 5,5 millió Forintot sikerült összegyűjteni, amelyet a Szent Margit Kórház Sebészeti Osztálya korszerű, modern orvosi műszerek vásárlására fordította, amely az emlősebészetben nélkülözhetetlen eszköz és az emlőrákkal küzdő nők gyógyulási esélyeit növeli.

2020 GoPink

2020 GoPink muszerek

A 2019-es kampányban újabb kezelőágyakat kapott az Szent Margit Kórház Onkológiai Osztálya kemoterápiás kezelőhelyisége, ahol a betegellátás során, színvonalasabb elhelyezést és körülményeket biztosíthatnak a betegek számára. Az osztályon havonta, mintegy 300 beteg ellátása történik. Az új kezelőszékek optimális testpozíció felvételét teszik lehetővé a több funkciós beállítási lehetőségnek köszönhetően. A korszerű, dönthető, gurulós fotelágyak arra is alkalmasak, hogy a kemoterápiás kezelés alatt előforduló rosszullét esetén a beteget mozgatás nélkül, lefektetve azonnal a megfelelő osztályra vigyék életmentő, vagy egyéb más beavatkozás elvégzése céljából.

GoPink atado 2019

GoPink atado 2019

A 2018-as kampány eredményeként, közel 5 millió Forint értékben vásárolhatott a Szent Margit Kórház korszerű, elektromos kezelőszékeket, amelyek a kemoterápiás kezelés alatt álló betegek kényelmét szolgálják a terápia ideje alatt. A GoPink! mellrák ellenes kampány keretében gyűjtött támogatás és a Szent Margit Kórház Oncordia a Daganatos Betegekért Közhasznú Alapítvány segítségével nyolc új, elektromos kezelőszék segíti a daganatos betegek gyógyulását és a terápiás körülmények javítását a Szent Margit Kórház Onkológiai osztályának kemoterápiás kezelőhelyiségében.

GoPink Bio-Fungi Szent Margit Kórház Onkológiai Osztály Kemoterápiás kezelőhelyiség

A kampány 2012-es kezdete óta támogattuk a Magyar Rákellenes Ligát, a Debreceni Onkológiai Betegekért Alapítványt, a budapesti Szent Margit Kórházat és a budapesti Szent János Kórházat.